Home / Ervaringen

Ervaringen

Psychomotorische therapie

 

We hebben de pmt-behandeling als super goed ervaren, het heeft een enorme meerwaarde gehad in de ontwikkeling van ons zoontje G. Hij heeft geleerd om oplossingen te bedenken, minder snel in paniek te raken en zich in te leven in anderen. G. vond de therapie altijd erg fijn en voelde zich op zijn gemak. Het heeft hem geholpen om inzicht te krijgen in zichzelf maar ook in anderen om hem heen.
Hij heeft grote stappen gemaakt in de doelen die vooraf zijn opgesteld. Daardoor is zijn autisme meer naar de achtergrond verschoven en zijn de sterke eigenschappen en kwaliteiten nu meer op de voorgrond.

Moeder van G, 8 jaar.

We hebben de behandeling als erg prettig ervaren. Een fijne sfeer en open communicatie. Onze dochter is door Floor op een ander pad gekomen. Onze dochter heeft geleerd beter bij zichzelf te blijven en haar grenzen te herkennen en aan te geven. Wij hebben geleerd over hoe bepaalde zaken zijn voor onze dochter en hoe dit in een ander licht te kunnen zien. Er zijn nu veel minder conflicten in ons gezin en onze dochter zit beter in haar vel!
Het was helemaal TOP!

Vader van I, 11 jaar.

Ons kind is meer open geworden....en zit zichtbaar lekkerder in zijn vel. Floor is een superfijne therapeut. Zacht, lief....onmogelijk voor een kind om zich hij haar niet op het gemak te kunnen voelen. Ze straalt onwijse rust uit.
Contact met ouders is ook goed. Ze is betrokken en gaat voor het resultaat.

Moeder van M, 11 jaar.

We hebben de behandeling als heel prettig ervaren. Je bood ons handvaten en antwoorden op onze startvragen. Het voelde als betrokken, zorgvuldig, warm, speels en fijn. Op een moment toen ik als moeder erg zoekende was en het even niet meer wist, bood jij een veilig kader waardoor ik uiteindelijk weer houvast vond en verder kon. Het heeft mij geleerd om af te stemmen op mijn kind. De band tussen hem en mij is zoveel verbeterd. We genieten van elkaar, begrijpen elkaar, laten elkaar meer in elkaars waarde, geven elkaar ruimte waardoor juist nabijheid is toegenomen. Ik heb geleerd eerst in basisbehoeften te voorzien voordat ik mij richt op iets waarin ik een ontwikkeling wil stimuleren. We hebben geleerd om om te gaan met overgangen en emoties. Ook heb ik zelf geleerd beter naar mezelf te luisteren, boosheid er te laten zijn en meer rust te bewaren ipv gelijk tot handelen over te gaan. Deze handvaten zijn niet alleen in spelmomenten inzetbaar, maar zijn een levensvisie door de dag heen. Ik heb je ervaren als iemand met een gepassioneerd hart voor haar vak, warm en betrokken. Daarnaast ook open en eerlijk. Bedankt voor jouw aandacht en betrokkenheid. Kinderen met een soortgelijke hulpvraag zijn bij jou aan het goede adres.

Moeder van J. 3 jaar.

Ik heb de training als zeer prettig ervaren. Mijn zoon, X, heeft psychomotorische therapie van Floor gehad. Floor had al snel goed in beeld waar X.'s behoeftes liggen en is heel erg gericht aan de slag gegaan. Floor heeft een goede band met X. opgebouwd. Floor is ook erg begaan met het welzijn van X. X heeft goede stappen vooruit gemaakt. X. is 'gegroeid' afgelopen halfjaar en ik denk dat PMT daar ook een goede bijdrage aan geleverd heeft.

Moeder van X., 10 jaar.

Wij hebben de behandeling voor onze zoon als goed ervaren. Hij heeft geleerd om beter te communiceren en minder snel boos te worden. Floor creëert op een fijne manier structuur en veiligheid. De nieuwe locatie is daarnaast super!

Moeder van B., 9 jaar

De PMT voor onze dochter was erg waardevol. Ze durft meer hulp te vragen en geeft duidelijker haar grens aan. Floor is een prettig persoon en haar aanpak sloot heel goed aan bij onze hulpvraag.

Moeder van J. 8 jaar.

De behandeling voor mijn dochter was heel fijn en succesvol. Zowel mijn dochter als wij hebben tools gekregen om haar gevoelens beter te leren herkennen en hoe er mee om te gaan. Mijn dochter voelt zich erg vertrouwd bij Floor. Ze is een fijn en warm persoon. Ga zo door!

Moeder van D. 10 jaar.