Home / Ervaringen

Ervaringen

Psychomotorische therapie

 

Onze zoon T. ging altijd erg graag naar je toe, vond het prettig, terwijl het soms heel lastig voor hem was. Wij als ouders zijn erg tevreden over de manier van begeleiden, ons erbij betrekken, de communicatie en de tips en adviezen. We zijn heel tevreden, T. heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt, wij zijn ons een stuk bewuster geworden. We zijn erg dankbaar voor dit resultaat!

Moeder van T, 8 jaar.

We hebben door de behandelingen echt nieuwe inzichten gekregen over hoe allerlei dingen/ houdingen/ mimiek/ toevoegen/gedrag invloed kunnen hebben op het gedrag van onze dochter. We begrijpen nu ook soms beter waardoor zij volloopt.
We zijn ook weer veel meer in contact gekomen met haar. En als we het contact even kwijt zijn, kunnen we het weer sneller en beter terugpakken/ terugkrijgen.
Zij zelf heeft geleerd meer te kijken naar haar eigen stukje in contact. Ze kan ook al iets meer woorden geven aan haar gevoel en al beter aangeven waar het soms mis gaat. Ze heeft echt veel bijgeleerd en het mooiste is, is dat ze zelf ook aangeeft veel minder vaak het contact te verliezen met ons! We vonden het heel fijn om met Floor samen te mogen werken. Haar enthousiasme zetten ons meteen aan om ook dingen te doen, die je elders misschien niet zou doen. We konden veel met wat ze zei en liet zien. Ook de gesprekken waren ontzettend fijn. Floor biedt echt een luisterend oor. We hebben haar ervaren als heel begripvol, respectvol, enthousiast, meedenkend, meelevend en ook duidelijk en direct.

Moeder van L, 11 jaar.

We hebben het als een gezamenlijk proces ervaren, waarin onze dochter R. en wij ons gehoord voelden door Floor. Samen ook hebben we met met Floor elke keer weer gekeken wat de volgende stap zou zijn. Maatwerk met aandacht. Wij hebben geleerd de signalen die onze dochter geeft beter te leren herkennen en haar vervolgens de ruimte te geven die ze nodig heeft i.p.v. haar op dat moment te blijven overvragen. We hebben samen taal gegeven aan thema's die spelen en waar we telkens op terug kunnen vallen. We geven de behandeling een dikke 9!

Vader van R, 10 jaar.

Onze zoon R. heeft geleerd om niet meteen boos te worden. Om tijd te nemen om goede afspraken met elkaar te maken, niet meer meteen te slaan en schoppen. Geleerd dat verschillende mensen iets anders nodig hebben. Dat we als gezin elkaar ook de tijd moeten geven om afspraken te doordenken en te begrijpen, als ouders R. daar de ruimte en het podium te geven. Dat het moeilijk is om aan R. zijn gezicht houding te zien of hij iets nog leuk vindt of dat hij het toch al niet meer leuk vindt. Met humor kun je goed contact met elkaar maken. Als ouder benoemen als er bepaalde situaties reacties optreden. We hebben geleerd waar we samen als gezin ook heel goed in zijn. We vonden het fijn dat je heel goed bereikbaar was. Goed en snel inzicht in R. en ons om snel met juiste training te komen. Iedereen en dan vooral ook R. kwam met veel plezier. DANK JE ZEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moeder van R, 10 jaar.

We hebben de pmt-behandeling als super goed ervaren, het heeft een enorme meerwaarde gehad in de ontwikkeling van ons zoontje G. Hij heeft geleerd om oplossingen te bedenken, minder snel in paniek te raken en zich in te leven in anderen. G. vond de therapie altijd erg fijn en voelde zich op zijn gemak. Het heeft hem geholpen om inzicht te krijgen in zichzelf maar ook in anderen om hem heen.
Hij heeft grote stappen gemaakt in de doelen die vooraf zijn opgesteld. Daardoor is zijn autisme meer naar de achtergrond verschoven en zijn de sterke eigenschappen en kwaliteiten nu meer op de voorgrond.

Moeder van G, 8 jaar.

We hebben de behandeling als erg prettig ervaren. Een fijne sfeer en open communicatie. Onze dochter is door Floor op een ander pad gekomen. Onze dochter heeft geleerd beter bij zichzelf te blijven en haar grenzen te herkennen en aan te geven. Wij hebben geleerd over hoe bepaalde zaken zijn voor onze dochter en hoe dit in een ander licht te kunnen zien. Er zijn nu veel minder conflicten in ons gezin en onze dochter zit beter in haar vel!
Het was helemaal TOP!

Vader van I, 11 jaar.

Ons kind is meer open geworden....en zit zichtbaar lekkerder in zijn vel. Floor is een superfijne therapeut. Zacht, lief....onmogelijk voor een kind om zich hij haar niet op het gemak te kunnen voelen. Ze straalt onwijse rust uit.
Contact met ouders is ook goed. Ze is betrokken en gaat voor het resultaat.

Moeder van M, 11 jaar.

We hebben de behandeling als heel prettig ervaren. Je bood ons handvaten en antwoorden op onze startvragen. Het voelde als betrokken, zorgvuldig, warm, speels en fijn. Op een moment toen ik als moeder erg zoekende was en het even niet meer wist, bood jij een veilig kader waardoor ik uiteindelijk weer houvast vond en verder kon. Het heeft mij geleerd om af te stemmen op mijn kind. De band tussen hem en mij is zoveel verbeterd. We genieten van elkaar, begrijpen elkaar, laten elkaar meer in elkaars waarde, geven elkaar ruimte waardoor juist nabijheid is toegenomen. Ik heb geleerd eerst in basisbehoeften te voorzien voordat ik mij richt op iets waarin ik een ontwikkeling wil stimuleren. We hebben geleerd om om te gaan met overgangen en emoties. Ook heb ik zelf geleerd beter naar mezelf te luisteren, boosheid er te laten zijn en meer rust te bewaren ipv gelijk tot handelen over te gaan. Deze handvaten zijn niet alleen in spelmomenten inzetbaar, maar zijn een levensvisie door de dag heen. Ik heb je ervaren als iemand met een gepassioneerd hart voor haar vak, warm en betrokken. Daarnaast ook open en eerlijk. Bedankt voor jouw aandacht en betrokkenheid. Kinderen met een soortgelijke hulpvraag zijn bij jou aan het goede adres.

Moeder van J. 3 jaar.

Ik heb de training als zeer prettig ervaren. Mijn zoon, X, heeft psychomotorische therapie van Floor gehad. Floor had al snel goed in beeld waar X.'s behoeftes liggen en is heel erg gericht aan de slag gegaan. Floor heeft een goede band met X. opgebouwd. Floor is ook erg begaan met het welzijn van X. X heeft goede stappen vooruit gemaakt. X. is 'gegroeid' afgelopen halfjaar en ik denk dat PMT daar ook een goede bijdrage aan geleverd heeft.

Moeder van X., 10 jaar.

Wij hebben de behandeling voor onze zoon als goed ervaren. Hij heeft geleerd om beter te communiceren en minder snel boos te worden. Floor creëert op een fijne manier structuur en veiligheid. De nieuwe locatie is daarnaast super!

Moeder van B., 9 jaar

De PMT voor onze dochter was erg waardevol. Ze durft meer hulp te vragen en geeft duidelijker haar grens aan. Floor is een prettig persoon en haar aanpak sloot heel goed aan bij onze hulpvraag.

Moeder van J. 8 jaar.

De behandeling voor mijn dochter was heel fijn en succesvol. Zowel mijn dochter als wij hebben tools gekregen om haar gevoelens beter te leren herkennen en hoe er mee om te gaan. Mijn dochter voelt zich erg vertrouwd bij Floor. Ze is een fijn en warm persoon. Ga zo door!

Moeder van D. 10 jaar.