Over de praktijk

Sinds begin 2016 bestaat de praktijk, in Rosmalen (gemeente den Bosch).

Floor is daarvoor jarenlang met veel plezier werkzaam geweest als psychomotorisch therapeute binnen de gespecialiseerde Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Daar heeft ze veel gewerkt met kinderen, jongeren en gezinnen met uiteenlopende vragen.

Vanaf december ’18 is Susanne Kiewit de praktijk komen ondersteunen.

 

flooruit rosmalen

Over Floor

Ik ben psychomotorisch therapeute en systeemtherapeut i.o.

De afgelopen jaren heb ik kennis gemaakt met het enorme arsenaal aan bestaande hulpverlening en daarmee heb ik veel mooie en waardevolle behandelingen en trainingen neer kunnen zetten. Ik ben er van overtuigd geraakt dat het belangrijk is niet te gaan zorgen vóór mensen, maar te zorgen dat mensen handvatten aangereikt krijgen om zoveel mogelijk zelf zorg te kunnen dragen voor hun gezondheid en geluk. Dit geldt ook voor kinderen.

Respect, humor en duidelijkheid zijn kenmerkend voor mijn manier van werken.

 

Over Susanne

Ik ben sinds 2010 psychomotorisch therapeute en ben daarnaast geschoold in mindfulness voor kinderen volgens de methode van Eline Snel.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in verschillende organisaties en heb ik de stap gemaakt om Floor te komen ondersteunen in haar praktijk. Dit doe ik naast een andere baan.

D.m.v ervaringsgericht werk ondersteun ik graag kinderen en hun ouders om aan de slag te gaan met ‘uitdagingen’ in het dagelijkse leven. Ik vind het mooi hoe lichaamsgericht werken kan helpen om jezelf te ontdekken en jezelf beter te leren begrijpen.

Respect, positiviteit, geduld en creativiteit zijn kenmerkend voor mijn manier van werken

Lid van
Lid van
Geregistreerd bij
Lid van