Home / PMT / Flooruit bestaat 3 jaar!

Flooruit bestaat 3 jaar!

Praktijk Flooruit bestaat 3 jaar!

Deze mijlpaal laten we niet helemaal ongezien voorbijgaan want we zijn er trots op! We blikken kort terug..

Wat doen we nou eigenlijk? 

Praktijk Flooruit werkt met kinderen in de leeftijd tot en met 12 jaar en hun ouder(s)/verzorger(s), of met het hele gezin door middel van psychomotorische therapie en systemische interventies.
Aan de basis staat het ervaringsgericht werken en leren. Het verkennen, herkennen en erkennen van de kracht en de moeite van het kind, de ouder en het gezin. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het werken met kinderen en hun ouder(s)/verzorger(s) door middel van spel en beweging, het werken met contact/interactie en het lichaam.

Wat is er veranderd in de afgelopen jaren?

  • In de afgelopen jaren is er een verschuiving geweest van het breed behandelen in de praktijk, naar specifiek de basisschoolleeftijd en nog jonger. We zijn ons meer en meer gaan focussen. Dat zorgt er voor dat mensen in de omgeving den Bosch, Oss, Vught en daar buiten de weg naar onze praktijk steeds beter kunnen vinden. Hier zijn we trots op.
  • Naast behandeling zijn we bezig met het opzetten van meerdere groepstrainingen voor kinderen in de basisschoolleeftijd, waaronder een training mindfulness voor kinderen die met succes is gestart dit jaar!
  • We hebben meer vaste samenwerkingspartners waar we met plezier krachtig mee samenwerken.

En vooral dit laatste.. we zijn van 1 naar 2 werknemers gegaan!